Cătălin Rusu, noul vicepreședinte ADC*RO

Noul Comitet Director al Art Directors Club România (ADC*RO) este format din Radu Pilat (Managing Partner Heist Industries) ales ca președinte al board-ului, Cătălin Rusu (Chief Creative Partner Rusu+Borțun) și Laura Nedelschi (Creative Director Sonica Works) în calitate de vicepreședinți.

Copywriter bone din anul 2000, Cătălin Rusu a fost Brand Consultant începând cu 2005, Creative Director din 2006. Din 2008, Cătălin este Co-founder&CEO @Rusu+Bortun și Co-founder Apollo111 Teatrul & Barul din 2016. Membru CEO CLUBS International, TechAngels Romania. Angel Investor Tokinomo, Bittnet, TPS Engage si iFactor. Pro basketball player din 2021.

catalin rusu

„Am fost invitat în ADC în 2014 și încă îmi amintesc zâmbetul care mi s-a zugrăvit pe față când am citit mailul. Am fost 5 ani tutore la Școala ADC. Apoi a venit pandemia și acum avem motiv să reclădim acțiunile și interacțiunile unei bresle care știe să gândească comunități pentru alții și își dorește să învețe să-și gospodărească propria comunitate. De la om de creație la om de creație, mi se pare o mare șansă să petreci mai mult timp cu cei care fac aceeași meserie cu tine, dar n-apuci să lucrezi cu ei. Ca organizație, ADC are un mare potențial ca producător de conținut la nivel social, nu doar pentru zona de business sau marcom. Cred mult în spontaneitate, e ceva ce nu trebuie să pierdem oricâte planuri am face. Împreună cu Laura, Radu și colegii din țară și Europa sperăm să moșim zâmbetul ăla în mintea multora”. – Cătălin Rusu, Vicepreședinte ADC*RO

Cu un start în carieră relativ asemănător, copywriteri la bază, cei trei membri din board-ul ADC își doresc să revitalizeze relațiile din cadrul comunității ADC, după o perioadă destul de grea în care relațiile inter-umane au avut de suferit, printr-o conversație plină de sens despre industria creativă din România. Vor iniția, astfel, un dialog punte între profesioniști cu vechime în ecosistemul marcom și tineri doritori să aducă un suflu nou pentru un schimb de experiență cu impact social.

Aici găsești articolul integral IQads.