Rusu+Borțun și MagicJackpot antrenează magia românilor

Rusu+Borțun și MagicJackpot lansează campania națională de comunicare pentru jucătorul de top pe piața cazinourilor digitale din România. Campania demarată sub sloganul „Antrenează-ți și tu magia cu Adrian Mutu & MagicJackpot” anunță parteneriatul strategic cu Adrian Mutu, noul ambasador de brand.

Atacantul cu peste 100 de goluri în Serie A și cel mai bun marcator din istoria naționalei României, Adrian Mutu lasă în urmă mai bine de un deceniu în care a activat la cel mai înalt nivel al fotbalului, a cucerit trofee, dar și inimile suporterilor.

Alături de MagicJackpot, Adrian Mutu îi inspiră pe fanii sporturilor să se dedice până la capăt pasiunii lor și să antreneze în permanență dorința câștigului. De la pregătirea tehnico-tactică la alimentație, de la ambiție la curaj, „Briliantul” dezvăluie secretele din spatele momentelor magice de pe gazon.

În campania de comunicare din 2022, MagicJackpot debutează cu două spoturi publicitare ancorate puternic în esența brandului: magia din spatele jocului.

Suntem bucuroși să colaborăm cu Adrian Mutu pentru această campanie, una dintre cele mai remarcabile personalități sportive din România și, de asemenea, o adevărată inspirație pentru noua generație de pasionați de joc. Suntem nerăbdători să lansăm noile proiecte de comunicare pentru brand, astfel încât să aducem o perspectivă fresh în industrie”, spune Adam Webber, MagicJackpot.

Odată cu digitalizarea produselor și cu creșterea afinității publicului pentru experiențe de divertisment și gaming online, cazinoul care în trecut se adresa unei nișe de consumatori, în zilele noastre a devenit un produs de masă, democratizat la nivel de gender și categorie socială. Cazinoul online a devenit o sursă de divertisment la un loc cu consumul de Netflix, YouTube, social media și gaming. Tratat într-un mod echilibrat jocul în sine se conturează într-o nouă definiție”, a declarat Miruna Macsoda, Managing Partner & Creative Planning Director Rusu+Borțun.

Indiferent de joc, de miza lui, de presiune, pentru a face față provocărilor este foarte important să te antrenezi, să fii pregătit pentru orice și să ai mentalitatea unui câștigător. Respect jocul și în egală măsură efortul din spatele lui. Până și magia se antrenează!”, a spus Adrian Mutu.